De Trui Van 2015 is ontworpen door Carolien Evers (Bedtime for Bonzo). Het ontwerp van zachte merino lontwol van het Finse Tjokt brei je snel op 10 mm breipennen; je breiervaring bepaalt hóe snel je deze trui breit. De Trui van 2015 kan je warm houden bij een temperatuur van 17 graden. Je kunt hieronder het breipatroon downloaden en alle instructies vinden. We wensen je veel plezier!

Bekijk voor meer beeldmateriaal het Album op de Facebookpagina Warmetruiendag.

De trui van 2015 - Download breipatroon gratis
Vul e-mailadres in om een PDF van het breipatroon te ontvangen

Warmetruiendag

Heel Nederland in een warme trui en samen de energieverspilling te lijf! Samen besparen we per graad dat we de verwarming lager zetten, 6% energie en 6% CO2 uitstoot. Warmetruiendag vraagt aandacht voor het zeer grote belang van slim energiegebruik, de noodzaak om zo min mogelijk fossiele brandstoffen te gebruiken en het belang van een zo snel mogelijke overgang naar een energievoorziening die 100% groen is.

Maak op deze dag concrete energiebespaarafspraken met je huisgenoten, je collega’s, je mede-studenten en ga samen aan de slag. De urgentie van het klimaatprobleem is zeer groot en door te stoppen met energieverspilling en energie slimmer te gebruiken kunnen we de uitstoot van broeikasgassen snel verminderen.

Doe je mee? Meld je hier aan.