Meld je aan voor Warmetruiendag op vrijdag 2 februari 2024

Samen energie besparen geeft energie!

Meld je aan voor Warmetruiendag 2024

Jaarlijks doen ruim 250.000 mensen mee aan Warmetruiendag met als motto ‘Verwarm jezelf, niet de wereld’.

Meedoen op vrijdag 2 februari 2024 is simpel:

Door heel Nederland doen scholen, mensen thuis,  overheden en bedrijven massaal mee. Vanuit hun maatschappelijke missie en om anderen te inspireren.

Doe je ook mee? Meld je nu aan en kom samen in actie voor het klimaat!

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 1 tot 9999999.
Voer een nummer in van 1 tot 99.
Bespaar 6% energie per graad!
E-mailadres*

Daarom Warmetruiendag:

Warmetruiendag wil de CO2 uitstoot nú omlaag, niet pas in 2030, ’50 of ’70. Energiebesparing is een belangrijk onderdeel van élk klimaatscenario. Inmiddels deden dan ook al zo’n 3 miljoen mensen mee aan Warmetruiendag,

De Wereld van Warmetruiendag is de kracht van het collectief: impact, samen, NU. Met Warmetruiendag merk je direct het effect van wat jij nu kunt doen tegen CO2-uitstoot en voor het klimaat. 

Zij doen al mee met Warmetruiendag

Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam heeft een heuse Warmetruienweek! En energiebesparing is bij deze school sowieso top-of- mind. Klimaatinstallaties worden zo efficiënt mogelijk ingericht voor maximale energiebesparing.

De Paradijsvogel

Kinderopvang de Paradijsvogel bereidt kinderen voor op de maatschappij. En hoe kan dat nou beter dan mee te doen aan Warmetruiendag? Daarom trekken in totaal 135 kinderen en hun begeleiders op 10 februari een warme trui aan. 

Hunebedcentrum in Drentse

Haak aan in het trechterbekercafé in het Hunebedcentrum die op Warmetruierndag wordt omgetoverd tot breicafé. Onder het genot van een warm kopje koffie, thee of chocomelk kun je aanhaken. Ervaren breiers staan klaar om jou verschillende breitechnieken te leren. 

Milieudefensie Delft

Milieudefensie Delft is fanatiek Warmetruiendagdeelnemer. Op 27 januari organiseren zij zelfs een gratis workshop wonderbag naaien. Voor energie besparen tijdens het koken. Kijk voor al hun Warmetruiendag evenementen op de website van Delft Milieudefensie.