Warmetruiendag voor jouw organisatie

Reken voor jouw organisatie de businesscase van Warmetruiendag uit!

Maatschappelijk en financieel verantwoord energieverbruik is voor veel bedrijven belangrijk in de bedrijfsvoering. Met Warmetruiendag kun je hier jaarlijks (nieuwe) doelen in stellen.

Benieuwd wat deelname aan Warmetruiendag voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul dan de Warmetruiendag businesscase -uiteraard vertrouwelijk- in en je krijgt inzicht in drie soorten winst: 

Zij doen al mee met Warmetruiendag

Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam heeft een heuse Warmetruienweek! En energiebesparing is bij deze school sowieso top-of- mind. Klimaatinstallaties worden zo efficiënt mogelijk ingericht voor maximale energiebesparing.

De Paradijsvogel

Kinderopvang de Paradijsvogel bereidt kinderen voor op de maatschappij. En hoe kan dat nou beter dan mee te doen aan Warmetruiendag? Daarom trekken in totaal 135 kinderen en hun begeleiders op 10 februari een warme trui aan. 

Hunebedcentrum in Drentse

Haak aan in het trechterbekercafé in het Hunebedcentrum die op Warmetruierndag wordt omgetoverd tot breicafé. Onder het genot van een warm kopje koffie, thee of chocomelk kun je aanhaken. Ervaren breiers staan klaar om jou verschillende breitechnieken te leren. 

Milieudefensie Delft

Milieudefensie Delft is fanatiek Warmetruiendagdeelnemer. Op 27 januari organiseren zij zelfs een gratis workshop wonderbag naaien. Voor energie besparen tijdens het koken. Kijk voor al hun Warmetruiendag evenementen op de website van Delft Milieudefensie.

Warmetruiendag is een campagne van
heel Nederland

Klimaatverbond Nederland is sinds 2007 de initiatiefnemer van Warmetruiendag. Jaarlijks houden we deze op of rond 16 februari. Het is een campagne voor en door heel Nederland. Mensen, bedrijven en scholen houden ludieke, duurzame acties. Zo vieren we samen de ‘verjaardag’ van de inwerkingtreding van het Kyotoprotocol, het eerste wereldwijde klimaatverdrag.