Vandaag is het eindelijk Warmetruiendag, ook op Instagram. Meer dan 270.000 mensen maken een klimaatstatement, trekken een éxtra warme trui aan en zetten de verwarming nóg een graad lager. Op onze social media kanalen zien we prachtige acties voorbij komen. Hierbij een klein overzicht van al het moois dat nu al binnenstroomt op Instagram. Je kunt je nog aanmelden en je actie op de kaart zetten. Organiseer een energiebespaaractie op je werk, op school of thuis! Praat over het klimaat en help elkaar nóg meer energie besparen!

 

Verstegen, Junior Energiecoach en Mijn BeestenBende

Warmetruiendag op Instagram 2023 met BlueCity, The clothing loop en Dille en Kamille

De kruidenpotjes van Verstegen trekken een warme trui aan op Warmetruiendag. Junior Energiecoach is altijd bezig met energiebesparing, ook tijdens Warmetruiendag. Zij hebben super leuke programma’s voor kinderen van 7 tot 12 jaar over energiebesparing. En wist je dat ook Mijn BeestenBende een extra warme trui aantrekt? De BeestenBende is een speciale club voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Ze helpen mee aan een betere wereld voor de dieren in hun eigen buurt en voor alles en iedereen die daar leeft. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes zijn ze echte dierenhelden! Het klimaat is voor hen dus ook echt mega belangrijk!

 

Gemeente Vught, Basisschool de Vliete (gemeente Noord Beveland) en Lekker Anders Dag doen mee aan Warmetruiendag

Gemeente Vught, Basisschool de Vliete (gemeente Noord Beveland) en Lekker Anders Dag doen mee aan Warmetruiendag

Aan inspiratie geen gebrek, want in al die jaren Warmetruiendag zijn veel scholen actief betrokken. Kinderen door heel Nederland doen mee aan Warmetruiendag. Scholen geven interessante en leuke lessen over energiebesparing en gemeenten betrekken scholen. Doet jouw school ook mee? Zet je actie op de kaart!

 

Fries Museum, Life at JEX en Water Natuurlijk Limburg doen mee aan Warmetruiendag

Fries Museum, Live at JEX en Water Natuurlijk Limburg doen mee aan Warmetruiendag

Van Friesland tot Limburg, van museum tot uitzendbranche tot Waterschappen, Warmetruiendag is voor iedereen. Fries Museum heeft op een hele creatieve manier laten zien dat zij meedoen aan Warmetruiendag. Life at JEX werknemers trekken allemaal gelijkgestemd dezelfde trui aan en Water Natuurlijk Limburg draait de thermostaat een paar graadjes lager.

 

 

Thuis meedoen aan Warmetruiendag

Thuis meedoen aan Warmetruiendag

Niet alleen scholen, organisaties en overheden doen mee aan Warmetruiendag. Ook mensen thuis draaien de thermostaat lager, trekken een dikke trui aan en doe mee aan de grootste energiebesparingsactie van Nederland.

 

Warmetruiendag: verwarm jezelf, niet de wereld

Jaarlijks doen ruim 200.000 mensen mee aan Warmetruiendag met als motto ‘Verwarm jezelf, niet de wereld’. Meedoen op vrijdag 10 februari is simpel: zet de verwarming lager, trek dit jaar een extra warme trui aan, samen op naar 80% energiebesparing

Door heel Nederland doen scholen, mensen thuis,  overheden en bedrijven massaal mee. Vanuit hun maatschappelijke missie en om anderen te inspireren. Doe je ook mee? Meld je nu aan en kom samen in actie voor het klimaat! Een actie aanmelden en op de kaart zetten doe je hier. Deel je foto op Instagram en wie weet sta jij binnenkort ook op onze lijst Warmetruiendag Instagram lijst