Dit is een impressie van de klimaatkabeltrui als deze volledig af is. Op voorwaarde dat fotograaf Eva Broekema wordt vermeld zijn onderstaande foto’s vrij van rechten te gebruiken.

Over de trui van 2023

Lees in dit artikel alles over de Klimaatkabeltrui van 2023. Je kunt hier ook het breipatroon van de truien vinden. Wil je meteen aan de slag? Bekijk dan de video’s:

  1. Klimaatkabeltrui introductievideo 1: De Warme Trui van 2023 instructies
  2. Klimaatkabeltrui instructievideo 2: Het boord
  3. Klimaatkabeltrui instructievideo 3: Gekruiste steek
  4. Klimaatkabeltrui instructievideo 4: De schakel
  5. Klimaatkabeltrui instructievideo: 5: De klimaatkabel

Download Warmetruiendag Breipatroon 2023

Download Breipatroon 2023 Warmetruiendag
Vul e-mailadres in om een PDF van het breipatroon te ontvangen

Het symbool van Warmetruiendag

Op Warmetruiendag staat de trui symbool voor wat je zelf kunt doen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. We zijn benieuwd hoe jouw #lievelingstrui er uit ziet: deel je #lievelingstrui op Twitter, Facebook of Instagram #warmetruiendag.

Meedoen aan Warmetruiendag?

Elk jaar melden weer honderdduizenden Nederlanders zich actief aan voor Warmetruiendag onder het motto ‘verwarm jezelf, niet de wereld’. Want als iedereen één graadje lager stookt, één stookseizoen lang, bespaart dat 1 megaton CO₂; dat is een flinke hap uit de 3,4 megaton uitstoot die Nederland voor 2030 moet besparen in alle gebouwen. En wist je dat we allemaal samen op éen dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen? Kortom: samen hebben we impact, en dát is waar we met Warmetruiendag voor gaan.

Meedoen aan Warmetruiendag?
Meld je huishouden, organisatie of school aan.

Zelf ook een actie organiseren?
Zet het op de kaart en laat het heel Nederland weten!