Op 10 februari is het Warmetruiendag en in het kader daarvan is Quiet Breda een actie gestart om warme truien in te zamelen voor mensen in (stille) armoede.

Onze club, HC Breda, draagt graag bij aan de actie om truien in te zamelen; helpen jullie mee? Doneer een lekkere wintertrui en krijg er een warm gevoel voor terug. Inleveren is mogelijk achter de bar van ons clubhuis, op zaterdagen vanaf 12.00 uur.
Er zijn veel redenen te bedenken waarom het recyclen van (gebruikte) kleding een goed idee is. Bij Quiet Breda zijn de members en hun gezinsleden de voornaamste reden. Want in de strijd tegen (energie)armoede kunnen zij een extra steuntje in de rug namelijk heel goed gebruiken…
Met alle stijgende prijzen moet iedereen inleveren. Maar warme, lekkere truien inleveren voor het goede doel, da’s een heel ander gevoel. Inleveren kan dus op onze club, maar de deuren bij Quiet staan eveneens wagenwijd open van maandag 16 januari t/m maandag 6 februari tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Het inleveradres is Veilingkade 7 in Breda.
Vermeld bij het inleveren de maat en of de trui voor een kind of een volwassene is. Dan hebben wij de spullen nog sneller op de plaats waar ze het hardste nodig zijn.
Quiet Breda - Warmetruiendag