De eerste workshop in de serie ‘Repareren kun je leren’ vindt plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie, bij Foenix. Deze workshop is geschikt voor jong en oud, iedereen die interesse heeft in repareren van elektrische en elektronische apparaten of textiel.

Georganiseerd door Heel Apeldoorn Repareert, Foenix, CODA ExperienceLab en Zero Waste Apeldoorn

Bij Foenix op het Zwitsalterrein in Apeldoorn vind je een permanent Repair Café dat 6 dagen in de week geopend is. Het repareren van een koffiezetapparaat of stofzuiger is soms makkelijker dan je misschien denkt. Wist je dat je ook zelf een Herstelheld kunt worden?

De enthousiaste experts en vrijwilligers van Foenix staan klaar om jou te helpen met je kapotte elektrische apparaten. Ze geven je advies over het analyseren, open maken en repareren, zodat je het ook vooral zelf kunt doen!

Experts van het CODA Experience Lab aanwezig om te laten zien wat er mogelijk is met 3D printen voor reparatie, en het repareren van textiel.

Vanuit Zero Waste Apeldoorn is er informatie om je te inspireren om duurzamer te leven met minder afval. De A (duurzame energiecoöperatie Apeldoorn) geeft je tips voor het verduurzamen van je huis en besparen op je energierekening.

  • Wat neem je mee? Je kapotte (kleine) elektrische apparaat*, kledingstuk, knuffel of ander textiel
  • Datum: vrijdag 10 februari, 15:00 – 16:30
  • Locatie: Foenix, Vlijtseweg 136 in Apeldoorn (Zwitsalterrein ingang Noord)

*in principe alles behalve TV’s, telefoons, printers, wasmachines en computers

Graag vooraf aanmelden via deze link!