Op vrijdag 10 februari is het Warmetruiendag: de verwarming laag, dikke trui aan, hoera voor het klimaat! Maar niet iedereen heeft een warme trui. Daarom starten wij vanuit de Coalitie Kerkrade-West een inzameling en verstrekking van warme truien.

Het idee achter de Warmetruiendag is simpel: trek gewoon een warme trui aan en zet uw verwarming maar een standje lager. Zo dragen we ons steentje bij voor het klimaat, of anders wel voor onze eigen portemonnee. Maar zo gewoon is dat niet voor iedereen. Want de verwarming opstoken is sinds de energiecrisis al niet meer zo gewoon. En met de gestegen prijzen heeft ook niet iedereen geld voor een lekkere warme trui. Daarom starten wij vanuit de Coalitie Kerkrade-West een inzameling en verstrekking van warme truien. Je geeft niet alleen een trui, maar ook een warm gevoel aan een ander.

Je kunt truien inleveren tot en met 9 februari bij:

  • HAVEN, Kampstraat 69.
  • Conceptstore, Akerstraat 64.

Wil je graag een trui komen ophalen? Dat kan van 10 t/m 17 februari bij dezelfde locaties.

Inleveren en ophalen vinden plaats tijdens openingsuren, deze zijn te vinden op HAVEN(externe link) en bij Conceptstore(externe link). Wees er wel snel bij, want op = op!

De Coalitie Kerkrade-West is een samenwerking tussen alle professionals, bewonersplatform, gemeente Kerkrade, HEEMwonen en zorginstellingen in de wijk.