Wil je meer tips om te besparen op je energierekening? Kom dan op Warmetruiendag, vrijdag 10 februari, naar de Bibliotheek in Heerhugowaard. Energiecoaches van gemeente Dijk en Waard zijn van 16.00 tot 18.00 uur in de bibliotheek aanwezig om je gratis bespaartips te geven.

Geen tijd om aanstaande vrijdag langs te komen? De energiecoaches houden op woensdag 8 maart van 14.00 tot 16.00 uur een inloop bij het repair café in Bibliotheek Langedijk aan de Bosgroet in Zuid-Scharwoude. De coaches sluiten op dinsdag 28 maart ook aan bij het repair café in de Bibliotheek Heerhugowaard aan de Parelhof. Ook hier zijn ze tussen 14.00 en 16.00 uur aanwezig.

De energiecoaches Dijk en Waard hebben een speciale opleiding gevolgd en geven onafhankelijk advies over de verduurzaming van uw huis. Met grote én kleine aanpassingen. Dit is goed voor jouw portemonnee en het klimaat. De gemeente heeft op dit moment 33 energiecoaches.

Niet in de gelegenheid om op de genoemde dagen langs te komen? Geen probleem, als je online het formulier invult, komt een energiecoach thuis bij je langs.